Welkom op mijn online portfolio. Door middel van deze website wil ik graag een overzicht laten zien van mijn creaties. Ik experimenteer graag met kleuren en heb een voorkeur voor beperkte kleurenpaletten. Digitaal werken geeft me vele mogelijkheden, maar keer graag en vaak weer terug naar mijn oude liefde, het kleuren met professionele markers.
Ik ben begonnen met het tekenen van fantasy figuren, wat voor een deel resulteert in een strip die ik samen met een vriendin maak en welke gelezen kan worden op onze website Tirn Aill (voorlopig Engelstalig, maar er zijn plannen voor een Nederlandse vertaling). Bepaalde werken worden alleen daar geplaatst. Over de jaren heen ben ik steeds meer gaan afwijken van dit genre om mijn horizon te verbreden. Vandaar deze website. Werk dat hier niet geplaatst wordt kan gevonden worden op mijn DeviantArt pagina (Engelstalig).

Als er interesse is in mijn werk, voor een eventuele opdracht, ik kan bereikt worden via e-mail.

 
Ik heb mijn werk in 5 categorieŽn verdeeld, welke via het menu bereikbaar zijn:
 
Hand: Hier plaats is al het werk dat ik handmatig gemaakt en gekleurd hebt, met media zoals grafiet and gekleurde potloden, marker, verf en pastelkrijt. Deze categorie is nog een beetje magertjes, maar dat ben ik van plan te corrigeren ;)
 
Computer: Hier plaats ik al het werk dat ik digitaal gecreŽerd hebt of in ieder geval gekleurd. Ik inkt mijn werk altijd handmatig, maar kleur het meestal via Photoshop in. Af en toe maak ik ook vector tekeningen in CorelDraw, maar handmatig tekenen blijft favoriet.
 
Inkt: Hier plaats ik werk waar het om het inktwerk gaat in plaats van kleurwerk. Ik inkt vooral met inktpennen van verschillende diktes maar ik probeer tegenwoordig ook penseelpennen uit.
 
De Baby: Hier plaats ik allerlei werken rondom mijn babyfiguurtje, een karaktertje waar ik jaren geleden op ben gekomen. Omdat ik van plan ben een hele lijn van producten met De Baby te creŽren heb ik hem hier een categorie voor zichzelf gegeven. Het ontwerp is heel geschikt om allerlei media op los te laten, dus er is een mix aan traditionele en digitale technieken te vinden in deze categorie.
 
Websites: Hier plaats voorbeelden van websites die ik gemaakt hebt, voor anderen of puur voor het ontwerpen zelf.